Yellow Chips

GoPure

GoPure GoPure

GoPure: straight from the land

GoPure staat voor biologische teelt van de hoogste kwaliteit, zoveel mogelijk lokaal geteelde ingrediënten en een ambachtelijke wijze van bakken, zonder kunstmatige toevoegingen.

GoPure is puur. Terug naar de oorsprong. En: GoPure is er voor fijnproevers in heel Noord-Europa!

»ga naar de website van GoPure

GoPure

Bewuste, open werkwijze

GoPure is meer dan alleen de lekkerste biologische chips. Ons merk staat ook voor een open en persoonlijke manier van samenwerken met alle schakels in de keten. Zoals blijkt uit onze samenwerking met lokale boeren en biologische speciaalzaken.

GoPure wordt gemaakt in Emmeloord, centraal gelegen in het afzetgebied Nederland en Noord-Europa en op minimale afstand van onze grondstofleveranciers uit Flevoland. Onze trucks zijn dus niet langer dan noodzakelijk op pad. Dit verlaagt de transportkosten en draagt bij aan CO2-reductie.

GoPure

GoPure: grenzeloos lekker

  • biologische teelt van de hoogste kwaliteit
  • boordevol gezonde antioxidanten*
  • zoveel mogelijk lokaal geteelde ingrediënten
  • ambachtelijke wijze van bakken
  • geen kunstmatige toevoegingen
  • gericht op afzetmarkt Nederland en Europa

* Biologische producten bevatten tot 60% meer belangrijke antioxidanten dan niet-biologische gewassen (Bron: 'British Journal of Nutrition', 15 juli 2014)

GoPure

Dat smaakt naar meer!

Voor retailers in Nederland

Bent u winkelier en wilt u informatie over de mogelijkheden om GoPure in uw assortiment op te nemen? Bel of mail ons! We zijn u graag van dienst en maken met plezier kennis met u en uw wensen.

Voor retailers buiten Nederland

Bent u buiten Nederland werkzaam, dan vragen wij u om contact op te nemen met de distribiteur in uw land.

Voor consumenten

GoPure is te koop in de betere biologische speciaalzaak, zoals EkoPlaza, Estafette en Natuurwinkel. Wilt u precies weten waar bij u in de buurt? Stuur even een e-mail en we zenden u een lijstje met ook de nieuwste verkooppunten. Zo hebt u de laatste informatie op maat.

Kijk ook op: www.gopure.org