Yellow Chips

Heilig vuur

Yellow Chips Heilig vuur

7 Punten in uw voordeel

Koppel 20 jaar ervaring in de branche met de inzichten die je als mens en professional aanspreken. Zo ontstond Yellow Chips: de enige chipsfabrikant van deze omvang in Nederland die kiest voor een (h)eerlijke en professionele aanpak. Wat betekent dat voor u als afnemer?

Yellow Chips solide basis

U bouwt op een solide basis

Yellow Chips is sterk in biologische chips, maar kiest ook voor 'gangbaar' in het assortiment

De combinatie van biologische en niet-biologische producten creëert de noodzakelijke schaal om concurrerend te kunnen zijn en te kunnen investeren in een professionele organisatie. Schaalvoordeel betekent een gunstigere prijsstelling en daarmee een groter bereik van (bio)producten.

Yellow Chips koning

U bent weer koning

In plaats van de productie af te laten hangen van de eigen lijnen, bespreekt Yellow Chips de voor u wenselijke invulling met u.

Afwijkende wensen? Divergerende hoeveelheden? Waar anderen ophouden, gaat Yellow Chips door een oplossing voor u te zoeken. Ook buiten de bekende paden. Yellow Chips kent geen 'nee'.

Yellow Chips up-to-date

U blijft up-to-date

Yellow Chips werkt nauw samen met professionele (bio)boeren en opleiders in de omgeving. De samenwerking richt zich op toelevering en kennisoverdracht, maar ook op het integreren van activiteiten. Met opleidingen in Emmeloord en Dronten werkt Yellow Chips samen aan kennisontwikkeling, kennisoverdracht en het opleiden van toekomstige werknemers in het vak. Yellow Chips biedt leerlingen een leerplek.

Yellow Chips Heilig natuur

U krijgt puur natuur

Yellow Chips staat voor het beste wat de natuur te bieden heeft. Dat is niet verwonderlijk.

De producten van Yellow Chips worden gemaakt van speciaal geselecteerde aardappelen en groente, gebakken in zonnebloemolie van de allerhoogste kwaliteit. Ze worden alleen voorzien van wat zout en/of natuurlijke kruiden. Alles 100% puur natuur. En dat proef je!

Yellow Chips Heilig weten

U wéét wat u inkoopt (en uw klanten ook)

Weten waar (voedings)producten vandaan komen en hoe ze tot stand komen. De klant heeft er recht op.
Yellow Chips is duidelijk over de herkomst van al haar grondstoffen.

Yellow Chips Heilig professioneel

U profiteert van professionele service

Het team van Yellow Chips is gepokt en gemazeld in de wereld van de levensmiddelen.

Yellow Chips kent uw belangen als afnemer en spreekt uw taal. Gemak en ontzorging bij uw dagelijks werk zijn het resultaat.

Yellow Chips Heilig kilometers

U drukt de kilometers

Yellow Chips hanteert het principe: doe alles wat je doet, zo veel mogelijk lokaal.

Dit leidde tot de inrichting van een eigen fabriek in Emmeloord, de aardappelhoofdstad van Europa. De grondstoffen komen in belangrijke mate uit samenwerking met akkerbouwers uit Flevoland. De Yellow trucks zijn dus minder lang onderweg van aardappelvelden en fabriek (reductie CO2). Ook qua vervoer naar de klant ligt de fabriek gunstig in het marktgebied.