Yellow Chips

Onze klanten

Yellow Chips Retail/groothandel

Onze klanten

Yellow Chips levert aan retailers, biologische speciaalzaken en groothandelaars in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Scandinaviƫ. Het gaat om eigen merken biochips onder het Go Pure merk, groentechips en natural crunch chips. Daarnaast vervaardigt Yellow Chips voor de retailmarkt chips 'op maat' die als private label (huismerk) in de schappen komen.

Als klant profiteert u van minstens 9 voordelen:

1. SCHAALGROOTTE

Yellow Chips is groot in biologische chips, maar kiest ook voor 'gangbaar' in het assortiment. Dat schaalvoordeel verzekert u van optimale professionaliteit en een gunstige prijsstelling.

2. ALLES KAN

In plaats uw bestelling af te laten hangen van de eigen productielijnen van Yellow Chips, bespreekt Yellow Chips de voor u wenselijke invulling met u.

3. BREDE KENNIS

Yellow Chips werkt nauw samen met leveranciers van grondstoffen en opleiders in de markt. Veel uitwisseling van kennis dus.

4. PUUR NATUUR

Alle producten van Yellow Chips zijn 100% natuurlijk. Dankzij de rijke smaak volstaat wat zout en/of natuurlijke kruiden.

5. TRANSPARANTIE

Yellow Chips is duidelijk over de herkomst van al haar grondstoffen. Ook de dagelijkse praktijk en samenwerking van Yellow Chips worden gekenmerkt door openheid.

6. UW TAAL

Het team van Yellow Chips is gepokt en gemazeld in de wereld van food. Uw belangen worden herkend en erkend. Gemak en ontzorging bij uw dagelijks werk staan voorop.

7. BIJ VOORKEUR LOKAAL

Yellow Chips hanteert het principe: 'doe alles wat je doet, zo veel mogelijk lokaal'. Dit vermindert de belasting van het wegennet en verlaagt de uitstoot van CO2.

8. ALGEMENE VOORWAARDEN

Op de levering van de producten van Yellow Chips B.V. zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Download >

9. ONZE CERTIFICATEN

Wij zijn IFS en BRC gecertificeerd.

Logo certificeringen Yellow Chips
Yellow Chips Retail/groothandel

Daar wilt u het fijne van weten?

Door even te bellen of te mailen bent u snel op de hoogte. U bent welkom.