Yellow Chips

Over ons

Yellow Chips Team

Yellow team

De jonge Nederlandse chipsfabrikant Yellow Chips (2012) bestaat uit ambitieuze en ondernemende professionals die hun liefde voor het vak met hoofd en hart belijden. Aan de basis ligt meer dan 20 jaar ervaring in de levensmiddelenindustrie. En de drijfveer om het 'anders' te doen.

» lees verder

Maarten Brouwer

Feeling voor trends en een luisterend oor voor de wensen van klant. Die hij voortvarend doorvertaalt naar concrete oplossingen. Dat typeert mede-eigenaar Maarten Brouwer.

Maarten is levensmiddelentechnoloog. In de functie van plant manager was hij werkzaam bij één van de fabrieken van Intersnack Nederland (voorheen Bastini waarvan hij mede-eigenaar was). Daarvoor had Maarten vergelijkbare functies binnen onder meer Hero en Unilever. Maarten deed veel ervaring op met organisatieontwikkeling, grote automatiseringsprojecten en nieuwbouw.

Vincent van Gorkom

Plannen maken is één; je moet ze ook uitvoeren en presenteren. Dat (en meer) doet mede-eigenaar Vincent van Gorkom vanuit het hart. Zijn tomeloze enthousiasme werkt aanstekelijk.

Vincent van Gorkom was mede-eigenaar van de snack- en zoutjesproducent Bastini van 1989 - 2006. In 'zijn' tijd maakte de onderneming een aanzienlijke groei door. Vincent heeft na de overname door Intersnack twee jaar als international account manager gewerkt, en heeft in die hoedanigheid met alle grote Europese retailers zaken gedaan.

Jesse 't Lam

Jesse is de jongste mede-eigenaar van Yellow Chips. Transparantie, professionaliteit en innovatiedrang kenmerken zijn aanpak.

Net als Vincent van Gorkom en Maarten Brouwer was Jesse in de periode 1996 - 2006 mede-eigenaar van de snack- en zoutjesproducent Bastini. Na de overname van het familiebedrijf door Intersnack heeft Jesse twee jaar leiding gegeven aan Bastini, waarna hij als financieel directeur mede vorm gaf aan het fusieproces in Nederland, dat leidde tot Intersnack Nederland B.V.